Toernooi

Het seizoen is alweer een tijdje bezig en langzaamaan druppelen de eerste uitnodigingen binnen van verenigingen die weer een toernooi willen gaan organiseren. Wil jij met jouw team deelnemen aan een uittoernooi dan horen wij dit graag. Te denken valt aan Hemelvaart, Pinksteren, en verschillende zaterdagen aan het einde van de competitie. Deelnemen aan 1-daagse toernooien die op een zondag plaatsvinden zijn helaas niet toegestaan, dit omdat Sportlust '46 statutair heeft vastgelegd dat dit niet mag. Via onderstaand formulier kunnen jullie aangeven wat voor jullie de beste opties zijn. Ook kun je aangeven geen uit-toernooi te willen spelen. Kies jij voor deze laatste optie dan zullen we je daarna ontzien bij herinneringen.

Als jij je wel aanmeldt voor één of meerdere toernooien, dan ontvangen jullie van ons eventuele uitnodigingen die aansluiten bij je eerder opgegeven wensen. Bij een positieve match laat je ons weten dat je hieraan wil meedoen, dan verzorgen wij de inschrijving en sturen jullie een bevestiging van de aanmelding, zodra wij deze hebben ontvangen. De toernooiagenda komt ook op de website te staan, maar we zullen jullie t.z.t. ook nog een reminder sturen.

Internationale toernooien waar een eigen bijdrage aan verbonden is moet je als team zelf organiseren.Laat het wel even weten als je met een team gaat deelnemen aan het betaald toernooi. Heb je je team al zelf ergens ingeschreven voor een toernooi, dan zien wij daar graag een bericht van via het onderstaande mailadres. Op deze manier weten wij als Sportlust ’46 waar onze teams spelen en is men verzekerd bij ongevallen op het speelveld.

Zijn er vragen, dan deze graag mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let wel op dat er eventueel nog inhaal/beker/competitie verplichtingen kunnen zijn. De voorgestelde data zijn afhankelijk van het aanbod/beschikbaarheid van de toernooien.

N.B1. Binnen de regio is binnen een cirkel van 25 km vanuit Woerden.

N.B2.  Alle velden met (*) zijn verplichte velden

Opgave toernooi deelname

Graag je naam invullen.
Selecteer je team
Graag emailadres invullen
Graag nummer invullen zonder spaties en streepjes
Aan hoeveel toernooien wil je deelnemen!
Aan hoeveel toernooien wil je deelnemen!
Graag invullen
selecteer de maximale reisafstand
Please let us know your message.

Type hier de cijfers over!

Ongeldige invoer